Whiteboard video laten maken

https://youtu.be/hQrmJOSMbys

Wil je een Whiteboard video laten maken ?

In een whiteboard animatie zie je hoe een verhaal of storyboard uitgetekend wordt op een whiteboard , of iets wat daarvan wegheeft. In feite is het een animatie die zichzelf uittekent. Het doel is dat de kijker stap voor stap de handelingen van de animator volgt. Zo wordt hij meegenomen in het verloop van het verhaal.

Technieken als stop-motion en timelapse worden veel gebruikt voor het monteren van een whiteboard animatie. Vóór de montage wordt op basis van het script geanimeerd. Dit kan op twee manieren worden gedaan: handgeschreven en met software.

De uiteindelijke kosten van een whiteboard animatie zijn geheel afhankelijk van jouw wensen. Onder andere de duur, wel of geen ondertiteling, wel of geen voiceover, waar je het laat maken en de complexiteit van de animatie zijn factoren die de prijs beïnvloeden. Wij garanderen een hoge kwaliteit vanaf € 75,00 exclusief 21% BTW. Neem dan contact met mij op en weet direct de prijs van jouw whiteboard animatie.

Chat openen
Hallo, Leuk dat je een bericht stuurt binnen 2 uur heb je een antwoord op je vraag. (tussen 8 en 20:00) Groetjes Seryljo