In een whiteboard animatie zie je hoe een verhaal of storyboard uitgetekend wordt op een whiteboard , of iets wat daarvan wegheeft. In feite is het een animatie die zichzelf uittekent. Het doel is dat de kijker stap voor stap de handelingen van de animator volgt. Zo wordt hij meegenomen in het verloop van het verhaal.

Technieken als stop-motion en timelapse worden veel gebruikt voor het monteren van een whiteboard animatie. Vóór de montage wordt op basis van het script geanimeerd. Dit kan op twee manieren worden gedaan: handgeschreven en met software. (voor handgeschreven of getekende live animatie kunt u ook terecht bij Videoflex)

De uiteindelijke kosten van een whiteboard animatie zijn geheel afhankelijk van jouw wensen. Onder andere de duur, wel of geen ondertiteling, wel of geen voiceover, waar je het laat maken en de complexiteit van de animatie zijn factoren die de prijs beïnvloeden. Wij garanderen een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Benieuwd welk bedrag geldt voor jouw wensen? Neem dan contact op met Videoflex en weet direct de prijs van jouw whiteboard animatie.